Hoppa till sidans innehåll

Medlemsutskick

12 JUN 2016 20:41
...funkade inte så bra att få utskickat så det kommer här i stället!
  • Skapad: 12 JUN 2016 20:41

Hej alla glada aviatörer!

Sommaren är här (ja, ja, lite blåsigt och kylslaget men det får man ta) och med den klubbflygningarna på tisdagskvällarna. Normalt har vi kaffekorgen laddad då, men eftersom vi har gott om grillkorv kvar efter IMAC-tävlingen 4-5 juni så kör vi grillen i stället för kaffepettern den närmsta tiden.

Aircombattävlingen går numera på rutin men IMAC-tävlingen härom helgen var helt ny för oss! Men det hela flöt på alldeles förträffligt och superlativen från de tävlande var många. De vill gärna att vi fortsätter att stå som värd nästa år också. Stort tack alla inblandade!

Summerar man ihop de båda tävlingarna ekonomiskt så gav de ett netto till klubbkassan på hela 7.470,- Inte fy skam, minsann.

Klubbens ekonomi är god och vi har nu hela 48.000,- i kontanta medel. Detta trots att vi har införskaffat ytterligare en solpanel för laddningsstationen (totalt 200 W numera), byggt väderskydd vid depån och inhandlat en ny, fin grill! Men på banken gör pengarna emellertid ingen nytta utan de behöver omsättas till sådant som förbättrar våra möjligheter att bedriva modellflyg. Därför finns det nu på hemsidans medlemssidor en flik där ni kan komma med idéer och förslag på vad vi ska göra för pengarna.

Ha en skön sommar och glöm inte kvällsflygningarna på tisdagskvällarna!

//Mange Bernroth

Skribent: Magnus Bernroth
Epost: Adressen Gömd

 

NOTAM info 

Svenskt Modellflyg

Dagens Lindström

www.satertorpsgrus.se

Ramirent

Svenska Spel, SVEA

RC-Hotel Corfu

Gasman's Fuel

 

Hitta oss på Facebook:

Hitta oss på Facebook

Sök...

Webbkarta...

Om cookies...

Postadress:
Strängnäs MF - Flygsport
Åke Carlsson, Fridhemsgatan 21 N
64540 Strängnäs

Besöksadress:
Storängens Modellflygfält
64592 Strängnäs

Kontakt:
Tel: 0707605223
E-post: strangnasmodellflyga...

Se all info